Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi Ve Tasarımı Okulunun 20.Yıl Karma Sergisi Açıldı

Mersin’in takı sektöründeki önde gelen isimlerinden Salim Yılmaz’ın maddi ve manevi katkıları ile 2002 yılından itibaren eğitim-öğretime başlayan Üniversitemiz Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulumuzun, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına armağan ve kuruluşunun 20. yılı kapsamında düzenlediği “20. Yıl Karma Sergisi” sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Açış konuşmasını Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar'ın yaptığı sergiye, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Ayşe Yüce, Dekan Yardımcısı Doç. Özgür Tosun, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Gönenç, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz, Eczacılık Fakültesi Sekreteri Volkan Darçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreteri Süleyman Bilim, konuklar ve öğrenciler katıldı.

 

Sergide, sanatsal ve endüstriyel tasarım olguları içerisinde çalışmalar yapan ulusal ve uluslararası düzeyde takı sanatçılarının özgün çalışmaları yer alıyor. Farklı bir konseptte sunulan sergide; yerli ve yabancı takı sanatçısı, öğretim elemanlarımız ve mezunlarımızdan oluşan 35 sanatçının 150’ye yakın eseri sergileniyor.

20. Yıl Karma Sergisi 20 Ekim 2023 tarihine kadar Mersin Kültür Merkezi Mersin Güzel Sanatlar Galerisi 2 no’lu salonda sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. 

Lütfen Bekleyin...