MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL SİLİFKE VE ERDEMLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altınok ile birlikte Silifke esnafını ziyaret etti. Uysal'a ziyareti sırasında AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez de eşlik etti. MHP Mersin Milletvekili Uysal "Silifke'de hizmetlerin devam etmesi için bir dönem daha Sadık Başkanımızı göreve getirmeniz lazım. 5 yıl boyunca size verdiği her sözü tutan Sadık Başkanımızın yapacağı çok işi var. Hizmet zinciri sözüne sadık olan Sadık Başkanımızla sürecek." şeklinde konuştu.Milletvekili Uysal daha sonra Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara'nın proje lansman toplantısına katıldı. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ilçeleri gezerek seçim çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL SİLİFKE VE ERDEMLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Silifke İlçesinde Taşucu ve Say Mahallelerini Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altınok, AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Uysal, esnaf ve vatandaşların içten karşılamalarından mutlu olduğunu belirtti.

Uysal "Silifke son noktayı koymuş. Sadık başkanımız göreve geldiğinde ne söz verdiyse tutmuş. İşte bunun için Cumhur İttifakı'nı seçmelisiniz. Biz ne söz verdiysek tutarız. Çünkü bizim önceliğimiz halk ve sizlerin yaşam kalitesini artırmak. Silifke İlçemiz Mersinimizin göz bebeği. Sadık Başkanımız, Silifke'yi her geçen yıl daha  da geliştirmiş. Hizmet zinciri Sadık Başkanımızla sürecek, Silifke örnek gösterilen ilçe olmaya devam edecek. Sözüne Sadık başkanla yola devam."ifadelerine yer verdi.

Say Mahallesi'nde davul ve zurnalarla karşılanan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal burada da vatandaşlarla buluştular. 

Silifke ziyaretini tamamladıktan sonra Erdemli ilçesine geçen Milletvekili Uysal, burada da Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara'nın proje lansman toplantısına katıldı. 

Lansman ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Uysal "Cumhur İttifakımız bugünü düşündüğü gibi gelecek nesilleri de düşünerek hareket eden,çalışan ve üreten bir ittifaktır. Erdemli için Mustafa Kara başkanımızla hazırız, kararlıyız. Erdemli halkımızın hem sosyal hem de ekonomik kalkınması için yepyeni projelerle bir 5 yıl daha üç hilal sancağı dalgalanacak. Erdemli ilçemize yerli yabancı gelen turist sayısını artırmak için genelden yerele el birliğiyle çalışacağız." açıklamasında bulundu.

Lütfen Bekleyin...